Очисть 3 маленькі моркви, 1 маленьку цибулину, середній корінь петрушки, шматочок кореня селери (розміром з мандарин), шматок цибулі-порею (10 см), 3 стебла селери.
Промий овочі під проточною водою.
Наріж моркву, корінь петрушки та селери на великі шматки. Цибулину розріж навпіл, порей та стебла селери наріж на великі шматки.
Вода 2 л.
Морква 3 шт. (маленькі )
Цибуля ріпчаста біла 1 шт. (маленька )
Корінь петрушки 1 шт. (Середній )
Селера 1 шт. (шматок розміром з мандарин)
Цибцля порей (10 см)
Стебла селери 3 шт.
Часник (1/3 головки )
Сушені гриби 2 шт.
Лавровий лист 2 шт.
Духмяний перець 3 шт.
Перець чорний горошком 1 ч. ложка
Сіль 1 Ст. ложка

