Очисть буряки та наріж тонкою соломкою або натри на великій тертці. Якщо маєш час — краще соломка, так смачніше. Моркву очисть і натри, а цибулю дрібно покриши. Капусту нашинкуй, не шкодуй, але й не роби з неї сіно. Часник розчави ножем, не ріж, так більше аромату дасть. Якщо маєш помідори обдай окропом, зніми шкірку і дрібно наріж. Якщо лінь — використовуй томатну пасту.
Крупа пшоняна 200 г.
Буряк 300 г. (2 шт. )
Морква 150 г. (1 шт. )
Цибуля ріпчаста біла 100 г. (1 шт. )
Картопля 400 г. (3 шт. )
Часник 3 зуючик
Кріп На смак
Петрушка На смак
Сіль На смак
Перець чорний мелений На смак
Вода 5 л.


