Візьми 50 г сушених білих грибів. Гарненько їх перебери, бо іноді з лісу приходить не тільки гриб, а й пісочок чи тріска.
Промий у холодній воді двічі, а потім залий 1 літром прохолодної води — хай набухають 3–4 години, а краще на ніч. Якщо поспішаєш — мінімум годину.
Коли гриби розбухнуть, дістань їх шумівкою, воду не виливай! Проціди її через марлю — це буде твій грибний бульйон.
Сухі білі гриби 40 г.
Квасоля 100 г.
Буряк 500 г. (3 шт)
Морква 100 г. (1 шт )
Цибуля ріпчаста біла 100 г. (1 шт )
Олія 3 Ст. ложка
Оцет 2 Ст. ложка
Лавровий лист 2 шт.
Перець чорний горошком 6 шт.
Сіль На смак
Чорнослив 5 шт.
Груша сушена 1 шт.


