Візьми сушені білі гриби (близько 30 г) і залий їх холодною водою на ніч. Вранці гриби промий, бо там іноді ховається всяка лісова дрібнота. Воду, в якій вони настоялися, не виливай — проціди через марлю, то буде твій грибний бульйон.
Сухі білі гриби 30 г.
Чорнослив 100 г. (≈ 10–12 шт)
Буряк 200 г. (1 шт)
Морква 150 г. (1 шт)
Цибуля ріпчаста біла 120 г. (1 шт)
Картопля 300 г. (2–3 шт)
Капуста білокачанна 300 г.
Корінь петрушки 50 г. (1 невеликий)
Лавровий лист 3 шт.
Перець чорний горошком 6 шт.
Томатна паста 25 г. (1 ст. л.)
Олія 45 мл. (3 ст. л.)
Сіль На смак
Перець чорний мелений На смак
Кріп Пучок
Петрушка Пучок


