Налий у сковороду олію й постав її на середній вогонь. Коли вона добре прогріється, всип нарізану цибулю. Почни смажити, помішуючи дерев’яною ложкою, щоб не підгоріла.
Спочатку цибуля стане м’якою, потім почне змінювати колір на золотавий, це саме те що треба.
Якщо додаєш ковбасу чи бекон, поклади їх після того, як цибуля стала прозорою, і обсмажуй ще кілька хвилин.
Якщо використовуєш гриби — додай їх одразу після ковбаси, але злий воду, в якій вони замочувались. Готуй ще 5 хв, поки все не стане ароматним і трохи хрустким.
💡 Порада: Не пересмаж — як тільки цибуля стане золотистою, знімай із вогню. Пересмажена цибуля гірчить.