Візьми білокачанну капусту. Добре промий її під холодною водою. Потім поріж тонкими смужками довжиною приблизно 6-8 сантиметрів — щоб вони варилися рівномірно і не перетворилися на кашу.
Картоплю очисть від шкірки, промий, поріж кубиками середнього розміру — приблизно по 2 сантиметри.
Моркву вимий, очисть і наріж кружечками товщиною приблизно 3-5 мм.
Корінь петрушки очисть від шкірки, вимий, наріж тонкими скибками або соломкою, щоб швидко віддав аромат супу.
Цибулю очисть і наріж дрібними кубиками або півкільцями — як тобі більше подобається.
Капуста білокачанна 400 г.
Картопля 500 г.
Морква 100 г.
Корінь петрушки 30 г.
Цибуля ріпчаста біла 90 г.
Сметана 50 г.
Кріп На смак
Петрушка На смак
Лавровий лист 2 шт.
Перець чорний горошком 5 шт.
Сіль На смак
Перець чорний мелений На смак


