Поклади фарш у велику миску.
Очисть і дрібно наріж цибулю або натри її на дрібній терці, так аромат рівномірно розподілиться. Додай до фаршу.
Тепер — головне питання:
🔹 Якщо хочеш максимально ніжні і соковиті котлети — використай тільки жовток одного яйця.
🔹 Якщо хочеш, щоб котлети краще тримали форму — вбий ціле яйце.
🔹 Якщо фарш вийшов рідкуватий, можеш додати 1 ч. л. манки або панірувальних сухарів.
Додай сіль, перець, можеш додати щіпку сухого часнику чи мускатного горіха, якщо полюбляєш прянощі.
Все це ретельно перемішай руками, і почни відбивати фарш: бери його в долоню і з силою жбурляй назад у миску чи на дошку, не менше 3–5 хвилин.
💡 Цей крок робить фарш щільнішим, еластичним, і котлети не розвалюються на сковороді.