Почни з ретельного промивання курячого м'яса і тельбухів під проточною водою.
Якщо є зайвий жир чи плівки на м’ясі, акуратно їх зріж. Поклади м'ясо в миску і залий холодною водою. Залиш його так на 10 хвилин, щоб частково очистити від зайвих домішок. Після цього водою зливай.

Курка 500 г. (філе або стегна)

Серце куряче 100 г.

Шлунки курячі 50 г.

Печінка куряча 50 г.

Морква 150 г.

Цибуля ріпчаста біла 200 г.

Свіжі гриби 60 г.

Масло вершкове 90 г.

Борошно пшеничне 50 г.

Сіль На смак

Паприка солодка мелена 3 г. (1 ч. л)

Паприка гостра мелена 3 г. (1 ч. л)

Перець червоний мелений 1 г. ((½ ч. л)

Перець чорний мелений 0.5 г. ((½ ч. л)

Вода 2.5 л.

Петрушка На смак