Нарізати яловичину кубами 4–5 см, ретельно обсушити, приправити, підготувати до обсмажування.
Яловичина 1.5 кг. ((лопатка/шийка/грудинка) )
Бекон 200 г. (сирокопчений / панчетта / копчена грудинка (на вибір) )
Борошно пшеничне 2 Ст. ложка
Цибуля ріпчаста біла 2 шт. ((≈250 г))
Цибуля перлинна 10 шт. ((≈200 г))
Морква 2 шт. ((≈200 г))
Часник 5 (зубчиків)
Печериці 300 г.
Червоне вино 750 мл. (сухе)
Бульйон м’ясний 400 мл. ((яловичий або курячий) )
Томатна паста 2 Ст. ложка
Олія 2 Ст. ложка
Лавровий лист 2 шт.
Тим’ян 2 (гілочки або 0.5 ч. л. сухого)
Перець чорний мелений На смак
Сіль На смак



