Наріж свинину, курку та яловичину кубиками, підготуй овочі для запікання.
Свинина 300 г. ((м’якоть, без жил) )
Яловичина 300 г. ((лопатка або м’якоть) )
Куряче філе 300 г.
Сир твердий 100 г. ((наприклад, пармезан або гауда))
Перець солодкий (болгарський) 1 шт. (великий ≈ 200 г)
Броколі 200 г. ((розібране на суцвіття))
Морква 1 шт. (середня ≈ 120 г)
Томатна паста 2 Ст. ложка (або готовий томатний соус — 200 мл)
Олія 2 Ст. ложка
Часник 2 (зубчики)
Сіль На смак
Перець чорний мелений На смак
Орегано сушений 1 ч. ложка (або чебрець )
Масло вершкове 30 г.

