Наріж м’ясо кубиками, посоли. Підготуй овочі та вино.
Яловичина 800 г. ((лопатка))
Баранина 400 г. ((лопатка або шия))
Картопля 800 г. ((6–8 середніх картоплин))
Цибуля ріпчаста біла 2 шт. (великі (≈ 400 г),)
Морква 2 шт. ((≈ 200 г))
Часник 4 (зубчики)
Томати у власному соку 400 г.
Червоне вино 200 мл. (сухе)
Бульйон м’ясний 800 мл. (яловичий, баранячий або вода)
Оливкова олія 3 Ст. ложка
Лавровий лист 2 шт.
Тим'ян сушений 1 ч. ложка (або свіжий, 2–3 гілочки )
Сіль На смак
Перець чорний мелений На смак
Петрушка для подачі



