Привіт! 😊
Зелений борщ — це справжній смак весни! Коли щавель, картопля, яйце і зелена цибуля поєднуються в одній тарілці. У "Синьому Коті" я зібрав рецепти, які допоможуть зробити зелений борщ ідеальним.
Щавель додає ту саму легку кислинку, яка робить страву незабутньою. Якщо хочеш більш насиченого смаку, вари на м’ясному бульйоні - це додасть борщу глибини. Але якщо на душі легкість, можна зробити вегетаріанську версію, яка теж не поступається смаком!
У цьому розділі я поділюсь порадами, як вибрати найкращі інгредієнти, як подавати борщ та навіть варіантами приготування.
Приєднуйся до нас у Таверні "Синій Кіт", розкривай смачні рецепти та насолоджуйся зеленим борщем у всій його красі! 🌿
